top of page
Wilmink-Vierkant-3.jpg

NYNKE

Als je deze teksten zo leest ben je wellicht geïnteresseerd in wie ik ben en waarom ik denk dat ik je van dienst kan zijn bij wat speelt in jouw leven.

Ik ben Nynke Wilmink. Van kinds af aan ben ik al gevoelig, vrolijk en energiek ondanks dat ik vanwege een aangeboren heupdysplasie de eerste jaren van mijn leven beugels heb gedragen die soms pijnlijk waren en mij in mijn bewegingsvrijheid hebben beperkt. 

 

Ik heb dus al vroeg ervaren dat mijn lichaam niet deed zoals ik graag zou willen.

 

Als jong volwassene ben ik  naar Zwolle verhuist en begonnen te werken als  leerling -verpleegkundige in het ziekenhuis. Bij afronding van de opleiding bleek al snel dat ik mijn werk niet goed kon uitvoeren i.v.m. lichamelijk klachten. Na enige tijd realiseerde ik mij dat er ook andere en minder inspannende manieren zijn om mensen te ondersteunen en te helpen.

 

Ik heb mij omgeschoold en werk sinds 2003 als maatschappelijk werker in Zwolle. In tussentijd ben ik mij blijven ontwikkelen op werk en persoonlijk vlak. Op zoek naar verdieping in contact met mijn cliënten en de op zoek naar de essentie in mijzelf. Ik heb meerdere cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van emotioneel lichaamswerk, ademwerk, systemisch werken, verlieskunde en intuïtief coaching. In 2019 ben ik gestart met de 3 jarige opleiding aan aan de Rebalancingschool, die ik in oktober 2022 heb afgerond.  In deze tijd van ontwikkeling en opleidingen heb ik veel geleerd van alle technieken en methodes maar vooral ook over mijzelf, mijn lichaam, mijn (hoog) gevoeligheid in combinatie met mijn leven.

Jarenlang heb ik last gehad van lichamelijke pijnen en beperkingen. Sinds ik meer inzicht heb in wat voor invloeden mijn verleden, het dagelijkse leven en mijn sensitiviteit hebben op mijn gehele functioneren is mijn leven erg veranderd.

 

Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik nauwelijks chronische pijnklachten meer ervaar. Dit komt door de manier waarop ik nu met mijn pijn omga. Het effect van de andere benadering maakt dat pijnklachten veel sneller verdwijnen. 

 

Mijn leven, mijn levenservaring, mijn ervaring met mensen, mijn inlevingsvermogen, mijn opleidingen maar vooral mijn sensitiviteit en intuïtie maken dat ik snel aansluiting vind bij mensen. Ik ben goed in aanvoelen, luisteren, doorvragen, waardoor ik jou kan ondersteunen in jouw proces.

bottom of page